Veel gestelde vragen

  • Home
  • Veel gestelde vragen

Algemeen



Dit kan per gemeente verschillen, met de vergunningscheck van het Omgevingsloket kunt u controleren of het buitendeel op de gewenste locatie gemonteerd mag worden.


Een airco ombouw is een kast die eenvoudig over een buitenunit heen te zetten is. Met een goede omkasting is de buitenunit niet meer zichtbaar en wordt het geluid enigzins gedempt. Daarnaast is uw buitenunit beschermd tegen het weer en kan de unit nog steeds optimaal presteren.
 
  1. Energie-efficiëntie: Moderne airconditioningssystemen zijn ontworpen om energiezuinig te werken, waardoor u op de lange termijn kunt besparen op uw energierekeningen.

  2. Gezond binnenklimaat: Onze luchtbehandelingssystemen zorgen voor een optimale luchtkwaliteit, doordat ze lucht filteren en vochtigheid reguleren. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat en kan allergieën en luchtwegaandoeningen verminderen.

  3. Flexibele controle: U heeft volledige controle over de temperatuur en instellingen van uw airconditioningssysteem. Of u nu de voorkeur geeft aan een verfrissende koelte of een aangename warmte, u kunt het hele jaar door genieten van comfort op maat.

  4. Geluidsarm: Onze geavanceerde airco's zijn ontworpen om fluisterstil te werken, waardoor u kunt genieten van een rustige en serene omgeving.

Tarieven



Omdat bijna elk project uniek is vinden wij het noodzakelijk om eerst uw wensen bij uw thuis te bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn.
Daarna kunnen we een correcte offerte voor u maken, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.
Neem gerust contact op via de contactpagina dan komen wij vrijblijvend bij u langs.